Terug

Edimax Quartz.Design tegels

Edimax Quartz.Design tegels zijn opvallende grote vloertegels, met een robuuste uitstraling en mooie contrasten in het tegeldecor. Er zijn diverse wandtegelvarianten van verkrijgbaar in dezelfde opmerkelijke kleurtonen als de vloertegels, die zorgen voor een mooi geheel in bijvoorbeeld uw woonkamer. Het decor dat op de tegels is aangebracht heeft mooie steengroeven en elke tegel is uniek. Bovendien geniet u van het praktische gemak van tegels. Edimax Quartz.Design tegels zijn duurzaam, waterbestendig en makkelijk in onderhoud. De tegels geven uw ruimte een stoere, moderne uitstraling.

De Edimax Quartz.Design kleuren:

  • Dark
  • Cream
  • Silver

Edimax Quartz.Design komt in het vierkante formaat 45,3x45,3 cm. Ook is er een langwerpige variant van 30x60,5 cm. Daarnaast zijn er muretto wandtegels (tegelstroken in verschillende maten met elkaar gecombineerd) verkrijgbaar en is er mozaïek verkrijgbaar in tegelmatten van 30x30 cm. Bekijk op de website van Edimax de Quartz.Design tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Quartz.Design van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Quartz.Design tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie