Terug

Edimax Marmocer tegels

Edimax Marmocer tegels zijn prachtige marmerlook vloertegels, bijpassende mozaïeken en vintage patchwork wandtegels. Ze zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld een badkamer of keuken. De mooie, lichte kleuren van de vloertegels laten uw ruimte er klassiek en stijlvol uitzien. De combinatie met mozaïek in verschillende vormen of met de opvallende patchwork tegels is erg creatief en opvallend. Edimax Marmocer vloertegels zijn er in drie mooie, lichte marmerkleuren.

De Edimax Marmocer kleuren:

  • Carrara
  • Zebrino
  • Arabesco

Edimax Marmocer komt in de grote formaten 60x120 cm langwerpig of 60x60 cm vierkant, maar ook in kleinere maten. Daarnaast is het mozaïek er in hexagonale vorm, in strips of muretto of visgraat. De 'vintage' wandtegels zijn er in het zwart en wit in meerdere decors in het formaat 20x20 cm. Ook zijn er allerlei speciale stukken verkrijgbaar, zoals keramische plinten.

Bekijk de Edimax Marmocer brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Marmocer van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Marmocer tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie