Terug

Edimax Kardoso tegels

Edimax Kardoso tegels zijn mooie vloertegels en bijpassende wandtegels met de uitstraling van de steensoort Cardoso. Ze zijn geschikt voor de woonkamer of een andere binnenruimte. Bovendien geniet u van het praktische gemak van keramiek. Edimax Kardoso tegels zijn er in vier mooie, subtiele kleurtinten.

De Edimax Kardoso kleuren:

  • Grey
  • Nut
  • Light
  • Dark

Edimax Kardoso tegels komt in het grotere vierkante formaat 60.4x60.4 cm en de langwerpige variant van 60.4x121 cm, maar ook in kleinere maten. Daarnaast is er mozaïek verkrijgbaar in tegelmatten, in strips of muretto. De wandtegels zijn er in het formaat 14.7x60.5 cm. Ook zijn er allerlei speciale stukken verkrijgbaar.

Bekijk de Edimax Kardoso brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Kardoso van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Kardoso tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie