Terug

Edimax Astor Stream tegels

Voor Edimax Astor Stream tegels is het travertijn gesteente zeer natuurgetrouw nagebootst met behulp van de nieuwe zogeheten 3D Shaped technologie. De stijlvolle keramieke natuurteenlook tegels zijn nauwelijks van hun inspiratiebron te onderscheiden. De tegels zijn op allerlei manieren in te zetten in uw interieur en in een veelheid aan vertrekken. Denk hierbij aan uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, enzovoorts. De natuursteenlook tegel is tevens als design tegel te bestellen, denk aan ruitvormige tegels, rechthoekige tegels met prachtig ontworpen patronen en mozaïek tegels. Edimax Astor Stream tegels zijn tevens als visgraat vloer (keramisch) te leggen. Dit laatste type vloer wordt ook wel als chevron vloer aangeduid.

De te bestellen formaten zijn onder andere 60x120 cm, 60x60 cm, 60x30 cm, en 10x30 cm, maar zoals gezegd zijn ook niet lineaire formaten te bestellen. 

U heeft in de Edimax Astor Stream tegels de keuze uit de volgende twee natuurkleuren:

  • Silver 
  • Bone 

Heeft u interesse en wilt u afbeeldingen zien van de Edimax Astor Stream tegels serie? Bekijkt u dan vooral de brochure

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Stream van Edimax Astor? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax Astor. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Astor Stream tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie