Terug

Edimax Context

Edimax Context tegels zijn bijzondere natuursteenlook tegels, geïnspireerd op de look van langzaam opgebouwde, kleurrijke kleilagen. Het resultaat is een terracotta-achtige tegel met veel kleurverschil en een uitgesproken 'verweerd' uiterlijk, in rijke grijs-, bruin- en roesttinten, die soms zelfs bij betonlook tegels in de buurt komt. 

Edimax Context is verkrijgbaar in de kleurvarianten:

  • Amber
  • Brown
  • Shadow
  • White

Met Edimax Context kunt u kiezen voor bescheiden 30x30 cm tegels, maar ook omhoog gaan in formaat tot wel 80x80 cm en 120x60 cm tegels. Er zijn mozaïeken, decoratieve tegelstrips en verscheidene andere speciale afwerkingen beschikbaar, plus antisliptegels. 

Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden van Edimax Context natuursteenlook tegels kunt u zich wenden tot de brochure (pdf) of website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Context van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Edimax in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Context tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie