Terug

Edimax Belgica

Edimax Belgica is een luxe natuursteenlook tegel in maar één kleur: een rijkgeschakeerd zwart met witte insluitsels. Met Edimax Belgica natuursteenlook tegels haalt u de allure en het fantastische gevoel van echt natuursteen in huis, met enkele belangrijke verschillen: natuursteenlook keramische tegels zijn duurzamer, goedkoper en makkelijker in onderhoud.

Edimax Belgica natuursteenlook tegels zorgen dankzij de prachtige kleur onmiddelijk voor een statige, maar ook rustige sfeer. De witte insluitsels zorgen ervoor dat het zwart nog dieper aandoet.

De Belgica tegelserie is verkrijgbaar in een wijd assortiment aan formaten, van 20x20 cm en 30x30 cm tegeltjes tot 120x120 cm XL tegels. Ook zijn er plinten, traptreden, 10x60 cm decoratieve tegelstrips en verscheidene Belgica mozaïeken beschikbaar.

Wilt u een overzicht van de mogelijkheden of foto's van Edimax Belgica zien? Bezoek dan de website of bekijk de catalogus (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Belgica van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Edimax in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Belgica tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie