Terug

Flaviker Hyper tegels

Flaviker Hyper is een betonlook tegel die met de modernste technieken de industriële look van beton nabootst. Uniek aan deze serie is de beschikbaarheid van kleurrijk gedecoreerde tegels met een ontwerp van straatkunstenaar Tiziano Colella - maar ook de 'kale' tegels zijn prachtig, met details van verouderd beton, zoals kleine scheurtjes en verkleuringen.

Flaviker betonlook tegels zijn leverbaar in de tinten:

  • Silver
  • Grey
  • Taupe

Om nog beter het uiterlijk en de indruk van echt beton te benaderen is Flaviker Hyper in XXL tegelformaten leverbaar: 120x120 cm, 120x270 cm en zelfs een 160x320 cm formaat hoort tot de mogelijkheden. Hiernaast is Hyper ook gewoon beschikbaar in gangbare groottes van 60x60 cm en 30x120 cm tot 60x120 cm. 

De Flaviker Hyper betonlook tegelserie is zeer compleet en omvat naast de normale formaten ook decoratief schuin gesneden tegels, verscheidene mat-, glans- en antislipopties en allerlei speciale afwerkstukken.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden bekijkt u de website of brochure (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in betonlook tegels uit de serie Hyper van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Flaviker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Hyper tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie