Terug

Flaviker Backstage tegels

Flaviker Backstage tegels zijn grote, stoere betonlook vloertegels. Ook bevat de Backstage tegelserie wandtegels in opvallende vormen en kleuren. Deze Flaviker tegelserie is uitstekend te gebruiken voor strakke woonkamers of loften, door de ruwe en industriële uitstraling van de tegels. Bovendien zijn de natuurlijke, poederachtige grijstinten van de tegelserie erg neutraal, zodat u ze met iedere interieurstijl kunt combineren en u de meubels in de ruimte eruit kunt laten springen. Daarnaast zijn er naast de neutrale kleuren ook kleurrijke decors voor op de wand, die een speels en modern effect creëren waardoor de Flaviker Backstage tegels de aandacht opeisen.

Flaviker Backstage tegels komen in de kleuren:

  • Bisque
  • Tan
  • Ash
  • Graphite

De Backstage tegelserie van Flaviker is leverbaar in vele formaten, zowel vierkant als langwerpig. Ook zijn er allerlei speciale varianten van verkrijgbaar zoals decor muurtegels met opvallende kleuren, tegelstroken en hexagonvormig mozaïek. Daarnaast zijn er aparte stukken verkrijgbaar voor optimaal leggemak en een mooie afwerking, bijvoorbeeld plinten.

Bekijk de Backstage tegels van Flaviker voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de brochure voor een impressie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Backstage van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Flaviker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Backstage tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak