Terug

Flaviker Nordik Wood tegels

Flaviker Nordik Wood tegels hercreëert de onregelmatigheden en variëteit aan details die je ook in houten planken ziet. Het resultaat hiervan is dat de Flaviker Nordik Wood houtlook tegels een warme, authentieke sfeer ademen die zelfs in een zeer minimalistische setting goed naar voren komt. Flaviker Nordik Wood houtlook tegels lijken verbluffend sterk op het houten materiaal waarop ze geïnspireerd zijn; ze doen bijna driedimensionaal aan. 

Flaviker Nordik Wood houtlook tegels zijn er in de volgende kleuren:

  • Beige 
  • Brown 
  • Mansion Gold/Brown
  • Palace Beige/Gold

Naast de formaten 20x120 cm en 26x200 cm is de collectie ook verkrijgbaar in de luxe Palace en Mansion varianten, ieder met een eigen geavanceerd design in de maat 60x60 cm. 

Bekijk de  Flaviker Nordik Wood website voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Nordik Wood van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Flaviker in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Nordik Wood houtlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie