• Flaviker Place 2B tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Flaviker Place 2B tegels

Flaviker Place 2B tegels

Flaviker Place 2B is opvallend keramisch parket met houtlook. Houtlook tegels zijn amper te onderscheiden van echt hout. Het is echter keramiek, waardoor u geniet van voordelen als onderhoudsgemak en duurzaamheid. De Flaviker Place 2B tegels bestaat uit vele warme en neutrale kleuren, waarbij de Aspen kleuren neutraler en natuurlijker zijn en de Dublin kleuren robuuster en rauwer. Flaviker Place 2B vloertegels zijn net als echt parket in langwerpige formaten leverbaar. De Flaviker Place 2B tegelserie geeft uw interieur een toegankelijke uitstraling en kan deze zowel modern als klassiek laten ogen.

Flaviker Place 2B tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Aspen: Natural
  • Aspen: Havana
  • Aspen: Grey
  • Dublin: Beige
  • Dublin: Taupe
  • Dublin: Smoked

De langste Flaviker Place 2B tegels (170 cm) komen in een breder formaat (40 cm) en een smaller formaat (20 cm). Daarnaast zijn Place 2B tegels in korte formaten leverbaar in de breedte 20 cm. Er zijn speciale stukken leverbaar om het leggen te vergemakkelijken en plinten voor optimaal leggemak. Of u nu houtlook tegels zoekt voor een loft, woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer, Flaviker Place 2B tegels zijn voor al deze ruimten geschikt.

Bekijk de Flaviker Place 2B brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen. Bekijk daarin ook de bijpassende Lux+ wandtegels en de X20 buitentegels.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Place 2B van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Flaviker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Place 2B tegelserie.

Vraag een offerte aan