Terug

De ROCKIN’ tegelcollectie van Flaviker

Met de ROCKIN' tegels van Flaviker kun je genieten van de schoonheid en duurzaamheid van steen zonder de nadelen van natuursteen. Deze collectie is geïnspireerd op een Engelse steensoort uit de Lake District en heeft een uniek karakter dankzij de toevoeging van micro-kiezels. Hierdoor ontstaat een natuurlijk gemêleerd effect dat in de huidige trend van micro-grit past. Met de elegante en ingetogen oppervlakken van deze tegels creëer je een verfijnde stijl die past bij een breed scala aan interieurontwerpen.

De ROCKIN' tegels zijn gemaakt van volledig keramiek en heeft een natuurlijke en antislip R11-afwerking die veiligheid en comfort garandeert. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 120x120, 60x120, 20x120, 60x60 en 120x280.

Geschikt voor het gebruik in allerlei ruimtes

Naast het gebruik van keramische tegels in huis, zijn ze ook geschikt voor commerciële ruimtes zoals kantoren, restaurants, hotels en winkels. De ROCKIN' collectie biedt een scala aan opties die geschikt zijn voor verschillende ruimtes en toepassingen. Zo zijn de tegels bijvoorbeeld perfect voor de vloeren van drukbezochte ruimtes zoals winkels en restaurants vanwege hun duurzaamheid en gemakkelijk te onderhouden oppervlak.

De elegante uitstraling van de tegels maakt ze ook geschikt voor gebruik in kantoorruimtes en hotels. De verschillende kleuren en patronen van de ROCKIN’ tegels bieden de mogelijkheid om een stijlvolle en professionele uitstraling te creëren die past bij de huisstijl van het bedrijf. Zo kan de Ice variant bijvoorbeeld worden gebruikt om een moderne en minimalistische uitstraling te creëren in een kantooromgeving, terwijl de Lava variant juist kan zorgen voor een opvallende look in een hotellobby.

De ROCKIN' collectie van Flaviker in vier kleuren

Desert, Grey, Ice en Lava. Desert is een warme en aardse tint die doet denken aan zandduinen in de woestijn. Grey is een elegante grijze tint die perfect past bij moderne interieurs. Ice heeft een koele, bijna ijzige uitstraling die rust en sereniteit uitstraalt. Lava is een diepe, donkere kleur die een gevoel van mysterie en drama toevoegt aan je ruimte. Met deze vier kleuren kun je de perfecte sfeer creëren voor jouw interieur.

Ben je geïnteresseerd in de ROCKIN' wandtegels van Flaviker? Neem dan een kijkje bij Tegelhuis Montfoort, waar je deze tegels kunt bekijken en bestellen. Met de ROCKIN' vloertegels en wandtegels geef je jouw interieur een en stijlvolle uitstraling.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie