Terug

Flaviker Cosy tegels

Flaviker Cosy tegels: houtlook tegels staan garant voor een warm en huiselijk interieur. Met nieuwe technologieën kan een vloer van grote houten planken in keramiek worden nagebootst. Met zo'n bijna onderhoudsvrije  Flaviker Cosy vloer, die niet kromtrekt en geschikt is voor vloerverwarming, heb je wel de lusten, maar niet de lasten van echt hout.

Flaviker Cosy keramisch hout is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Desert
  • Brown
  • Honey
  • Bark

Flaviker Cosy houtlook tegels zijn beschikbaar in 20x120 cm en 26x200 cm plankformaten. Daarmee kan een statige vloer worden gelegd. Variatie kan worden aangebracht met de speciale driehoekige Flaviker Cosy teels, waarmee mozaïek-achtige patronen makkelijk te leggen zijn.

Alle informatie en uitgebreid beeldmateriaal is te vinden op de Flaviker Cosy website en in de brochure (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels / keramisch parket uit de serie Cosy van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Flaviker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Cosy tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak