Terug

Flaviker Supreme tegels

Flaviker Supreme tegels zijn vloertegels in de stijl van marmer met bijpassende wandtegels. Deze tegels zijn geïnspireerd door marmer, maar zijn echter van keramiek. Flaviker Supreme tegels zijn er in zeer veel verschillende formaten. Er zijn zowel subtiele, natuurlijke varianten van de Supreme tegels verkrijgbaar, als bloemendecors voor op de wand of een streepdecor voor op de vloer. Bovendien zijn er Supreme mozaïek tegels voor op de muur. De Flaviker Supreme tegels zijn er in diverse natuurlijke marmerkleuren.

De Flaviker Supreme tegelserie kleuren:

  • Golden Calacatta
  • Onix Prestige
  • Exotic Brown
  • Silver Dream
  • Royal Statuaro

De vloertegels van Flaviker Supreme komen in allerlei langwerpige en vierkante formaten: van het grote 60x120 cm tot aan het kleine 30x60 cm. Ze zijn op diverse manieren met elkaar te combineren door ze verschillend te leggen. Daarnaast zijn er mooie hexagonvormige (zeszhoekige) Supreme tegels in opvallende kleuren of structuren. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar zoals plinten.

Bekijk op de website van Flaviker de Supreme tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de Flaviker Supreme brochure (PDF).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Supreme van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Flaviker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Supreme tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie