Terug

Flaviker Nordik Stone tegels

Flaviker Nordik Stone tegels zijn geïnspireerd op sedimentaire rotsen zoals Belgisch gesteente maar ook schelpsteen. De contrasterende aderen, fossielen en antieke effecten in dit type hardsteen look tegel geven de Flaviker Nordik Stone haar rustieke, chique karakter. De Flaviker Nordik Stone hardsteenlook tegels zijn daardoor zeer goed combineerbaar met andere tegeltypen van Flaviker die geïnspireerd zijn op materialen als hout, beton en metaal. Flaviker Nordik Stone is ruim inzetbaar in keukens, badkamers en woonkamers. 

Flaviker Nordik Stone hardsteenlook tegels zijn er in de volgende kleuren:

  • Black
  • Domino Black 
  • Domino Sand 
  • Grey 
  • Sand

Flaviker Nordik Stone tegels zijn voor zowel muur als wand te verkrijgen en voor zowel binnen als buiten. De volgende maten zijn beschikbaar: 120x120 cm, 60x120cm, 90x90cm 60x60cm, 30x60cm. Vloertegels zijn ofwel 9mm ofwel 20mm dik. 

Bekijk de  Flaviker Nordik Stone website voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Nordik Stone van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Flaviker in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Nordik Stone hardsteenlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie