Terug

Flaviker Dakota tegels

Flaviker Dakota is mooi keramisch parket met een levensecht houtlook design. De tegelcollectie bestaat uit vier verschillende kleuren: twee warme kleuren en twee neutrale kleuren. Houtlook tegels zijn amper te onderscheiden van echt hout. Het is echter keramiek, waardoor u geniet van voordelen als onderhoudsgemak en duurzaamheid. Flaviker Dakota vloertegels zijn net zoals houtparket in langwerpige formaten leverbaar. De Flaviker Dakota tegels geeft uw ruimte een warme uitstraling.

Flaviker Dakota tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Naturale
  • Avana
  • Grigio
  • Tortora

De langste Flaviker Dakota tegels (170 cm) komen in een breder formaat (40 cm) en een smaller formaat (20 cm). Combineer deze breedtes voor een opvallend effect. Daarnaast zijn Dakota tegels in korte formaten leverbaar in de breedte 20 cm. Er zijn speciale stukken leverbaar om het leggen te vergemakkelijken en plinten voor de finishing touch. Of u nu houtlook tegels zoekt voor een badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer, Flaviker Dakota tegels zijn voor alle ruimten geschikt.

Bekijk de Flaviker Dakota tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Dakota van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Flaviker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Flaviker Dakota tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie