Terug

Prexious of Rex tegels

Prexious of Rex tegels: is een marmerlook tegel met fantasie. Geen kale, koele steen, maar uitbundige en fantasierijke kleurenpatronen, geïnspireerd op de rijkste echte marmersoorten. Prexious of Rex geeft iedere oppervlakte, of het nu een kamervloer of een douchewand is, een indrukwekkende, gewichtige uitstraling.

Prexious of Rex is verkrijgbaar in de marmervarianten:

  • White Fantasy
  • Mountain Treasure
  • Pearl Attraction
  • Dream Arabesque
  • Charming Amber
  • Thunder Night

Natuurlijk marmer is een zeer harde natuursteen die door onzuiverheden in de bodem wonderlijke kleuren ('aders') bevat. Prexious of Rex bootst dit effect na, maar is veel makkelijker te onderhouden dan echt marmer, en minder gevoelig en kwetsbaar.

Prexious of Rex marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in 30x60, 30x120, 60x60, 60x120, 80x80 en 80x180 cm. Naast de glossy standaardafwerking zijn van enkele formaten ook matte versies beschikbaar. Ook is er een aparte 'Magnum' serie XL tegels van Prexious of Rex: deze kent verschillende formaten tot en met 160x320 cm! De mogelijkheden worden compleet gemaakt met verscheidene mozaïeken, langwerpige sierstukken en traptreden.

Voor meer informatie, een kijkje op de prachtige patronen en een overzicht van alle formaten Prexious of Rex marmerlook tegels kunt u de brochure (pdf) raadplegen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de marmerlook tegelserie Prexious of Rex van Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Rex in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Prexious of Rex tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie