Terug

I Filati di Rex tegels

De I Filati di Rex tegels zijn bijna met geen enkele serie te vergelijken. De decoratieve tegels lijken namelijk van textiel te zijn - de collectie is dan ook geïnspireerd op eeuwenoude fluweel designs. De grote keramische wandtegels zijn zelfs prettig om aan te raken. De design tegels van I Filati di Rex zijn enorm divers met een grote variëteit aan motieven, textuur, kleuren, diktes en afwerkingen. 

Of je voorkeur nu uitgaat naar rijke barokke motieven of naar geometrische patronen die spelen met perceptie, je vindt het allemaal binnen de I Filati di Rex collectie. 

Zien is geloven bij deze collectie dus mocht uw nieuwsgierigheid gewekt zijn dan raden wij het u van harte aan om de website van I Filati di Rex te bekijken. U vindt hier afbeeldingen talloze toepassingen die reuze handig zijn voor het opdoen van inspiratie.

Het aantal kleuren waar u uit kunt kiezen bij deze wandtegels is ontelbaar; makkelijk maakt Rex het u dus niet! Maar dat vergeeft u deze bekende Italiaanse tegelproducent vast zodra u het resultaat in uw eigen huis ziet. De formaten waar u uit kunt kiezen zijn stuk voor stuk groot, zodat u tussen de behanglook tegels zo min mogelijk voegen ziet. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de houtlook tegelserie I Filati di Rex van Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Rex in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de I Filati di Rex tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie