Terug

Rêves de Rex tegels

Rêves de Rex natuursteenlook tegels doen wat betreft de aderen die je ziet op de vloertegels denken aan marmer, met het verschil dat deze collectie nét wat subtieler is. Het inspiratiemateriaal is dan ook alabaster, een gesteente dat al eeuwenlang gebruikt wordt voor bijvoorbeeld beeldhouwen.

Juist dat sfeervolle, subtiele element heeft ervoor gezorgd dat alabaster een van dé woontrends is van de afgelopen jaren en met deze serie heeft de Italiaanse producent hier op elegante wijze op ingespeeld. 

Rex heeft voor deze collectie zowel vloertegels als wandtegels gemaakt, die in ieder vertrektype - of dat nou een woonkamer, entreehal, keuken of badkamer is - tot hun recht komen. Bekijk voor een visueel overzicht van alle toepassingen en informatie over de vier verschillende kleuren, de twaalf afmetingen, twee diktes en drie verschillende afwerkingen vooral ook even de informatieve Rêves de Rex website

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Rêves de Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Rex. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Rêves de Rex tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie