Terug

Planches de Rex tegels

Planches de Rex tegels: is een klassieke keramisch parket tegelserie van Rex, die gebruik maakt van de nieuwste technologie om een zeer realistische keramische houtvloer te realiseren. Planches de Rex hebben een speelse nerf en maken, vooral als ze als plankenvloer worden gelegd, een lichte indruk. Kiest u voor de vierkante tegels met keramisch parketmotief, dan ziet Planche de Rex er zeer chique uit. Zo kunt u tussen ruimtes en oppervlakken variëren.

Planches de Rex houtlook tegels zijn verkrijgbaar in de houttinten:

  • Amande
  • Miel
  • Noisette
  • Perle
  • Choco

Planches de Rex zijn verkrijgbaar in zes verschillende langwerpige formaten tussen de 15x90 cm en 26,5 x 180 cm. Daarnaast zijn er enkele opties voor mozaïek en allerlei speciale onderdelen voor o.a. traptreden Zo kunt u voor elke ruimte de ideale maat vloer selecteren en afwerken. Uw nieuwe keramische houtvloer is bovendien makkelijk schoon te houden, trekt nooit krom, en is geschikt voor gebruik met vloerverwarming. 

Voor een indruk van het prachtige effect van Planches de Rex houtlook tegels kijkt u in de brochure (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de houtlook tegelserie Planches de Rex van Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Rex in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Planches de Rex tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie