Terug

Rex La Roche tegels

Rex La Roche tegels zijn prachtige robuuste tegels. Ze lijken sprekend op steen, maar ze zijn van kwalitatief keramiek. De La Roche vloertegels bestaan uit natuurlijke kleuren en hebben prachtige, subtiele steendecors. Geen enkele tegel is hetzelfde en elke kleur bestaat uit meerdere kleurtonen. Door hun uitstraling en grootte staan ze prachtig in bijvoorbeeld de woonkamer van een moderne loft, of in een tijdloze badkamer.

De natuurlijke kleuren van Rex La Roche:

  • Blanc
  • Ecru
  • Grey
  • Mud

De formaten van Rex La Roche zijn zowel langwerpig vanaf 15,2x60,8 cm tot het grote 60x130 cm, als vierkant tot 80x80 cm. Bovendien zijn er bijpassende wandtegels verkrijgbaar in de vorm van stroken of blokjes, is er mozaïek voor op de muur en zijn er diverse speciale stukken zoals plinten en andere elementen waarmee de tegels optimaal kunnen worden gelegd in uw ruimte. Bekijk op de website van Rex de La Roche tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de La Roche brochure (PDF).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie La Roche van Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Rex. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Rex La Roche tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak