Terug

I Bianchi di Rex tegels

De I Bianchi di Rex tegels -  is een stijlvolle marmerlook tegelserie. I Bianchi di Rex vloertegels lijken net van echt marmer gemaakt, maar ze zijn van keramiek. Hierdoor zijn ze makkelijk te onderhouden en gaan ze lang mee. De tegels komen in enkele mooie lichte (Bianchi) kleurvarianten. Deze tegels geven een klassieke uitstraling aan uw ruimte. Of dit nu een badkamer is, een woonkamer of een andere ruimte in uw woning, of een commerciele ruimte.

I Bianchi di Rex tegels zijn leverbaar in de lichte marmerkleuren:

  • Calacatta
  • Palissandro
  • Paonazzetto
  • Sorrento

Deze Rex tegels zijn er in meerdere vierkante en langwerpige formaten, tot wel 160x160 cm of 160x320 cm. Ook zijn ze in de meeste kleuren verkrijgbaar in een glanzende variant en voor de wand zijn er mozaïeken. Tenslotte zijn er allerlei speciale stukken verkrijgbaar van de I Bianchi di Rex tegelserie.

Bekijk op de website van Rex de I Bianchi di Rex tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de tegelbrochure (PDF).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie I Bianchi di Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Rex. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de I Bianchi di Rex tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie