Terug

Mirage Jurupa

Mirage Jurupa houtlook tegels worden vervaardigd onder de noemer 'wood couture', en behoren inderdaad tot de hoogste klasse keramische houtvloeren. De prachtige patronen en enorme formaten - tot wel 30x240 cm - maken deze tegel een echt luxeproduct dat het aanzien van een hele ruimte kan bepalen.

Mirage Jurupa houtlook tegels komen in de houttinten:

  • Basic
  • Cool
  • Master
  • Camp
  • Wild

Het grote voordeel van houtlook tegels, ook wel bekend als keramisch parket, is dat ze in tegenstelling tot echt hout prima tegen vocht en temperatuurverschillen kunnen. Een Mirage Jurupa vloer is dus uitstekend geschikt voor vloerverwarming en makkelijk schoon te houden.

U kunt kiezen tussen twee formaten: een 20x200 cm en een 30x240 cm plankformaat. De vloertegels komen in gladde en speciale gripafwerking. Daarnaast zijn er speelse mozaïekopties om ook op de wand een mooi houteffect te bereiken. 

Keramisch parket 30x240 cm zijn net echte houten planken. Deze tegels dienen met een tegel leveling verwerkt te worden.

Wilt u een uitgebreide indruk van Mirage Jurupa? Kijk dan in de brochure (pdf) of op de website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in keramisch parket / houtlook tegels uit de serie Jurupa van Mirage? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Mirage in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mirage Jurupa tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie