Terug

VICEVERSA tegels van Mirage

Mirage, de prestigieuze Italiaanse fabrikant van porseleinen tegels, heeft een prachtige nieuwe collectie tegels uitgebracht onder de naam VICEVERSA. Deze tegels bieden een unieke en prachtige interpretatie van gestort beton met afbeeldingen die de natuurlijke vlokken en korrels nabootsen die in zand- en mortelmengsels voorkomen, en die handmatig worden aangebracht door bekwame ambachtslieden.

Met VICEVERSA tegels heeft Mirage een collectie tegels gecreëerd met een neutrale esthetiek, waardoor ze een veelzijdig en aanpasbaar ontwerpinstrument vormen voor zowel architectonische als interieurprojecten. De collectie is transversaal eclectisch en biedt een creatief passe-partout dat kan worden gebruikt om verbluffende ontwerpen te maken in een reeks instellingen.

De VICEVERSA collectie in acht delicate kleuren

Perfect voor hedendaagse interieurontwerpen. De kleuren variëren van licht tot donker en bieden een scala aan mogelijkheden voor elke ontwerpvoorkeur. De tegels zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen, van 300x600 tot 1200x2780, met een dikte van slechts 6 mm.

Een van de opvallende kenmerken van de VICEVERSA wandtegel collectie is het terrazzo-effect assortiment. Dit decoratieve element voegt een vleugje kleur toe aan de collectie en kan perfect worden gecombineerd met alle kleuren van de collectie, waardoor het eigentijdse karakter wordt benadrukt. De terrazzo-effect collectie is perfect om unieke en opvallende ontwerpen te maken die een statement maken in elk interieurproject.

Voor een minimalistische en moderne uitstraling

De tegels hebben een gladde, gepolijste afwerking die een vleugje verfijning toevoegt aan elke ruimte. Ze zijn ook uiterst duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor drukbezochte ruimtes zoals commerciële gebouwen of openbare ruimten.

Mirage staat bekend om hun streven naar kwaliteit en uitmuntend design, en de VICEVERSA tegels zijn daarop geen uitzondering. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig porselein, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Ze zijn ook milieuvriendelijk, gemaakt met behulp van duurzame productieprocessen die afval en energieverbruik tot een minimum beperken.

Een stijlvolle en slimme keuze voor ieder project

Een prachtige en unieke collectie tegels die perfect is voor het creëren van een moderne en verfijnde look. De neutrale esthetiek en het veelzijdige ontwerp maken het een uitstekende keuze voor elk interieurproject, terwijl de reeks kleuren en maten ervoor zorgen dat er een VICEVERSA tegel is die past bij elke ontwerpvoorkeur.

Het terrazzo-effect assortiment voegt een extra niveau van creativiteit toe en maakt deze collectie echt bijzonder. Dankzij de hoge kwaliteit, duurzaamheid en duurzaamheid zijn de VICEVERSA tegels een slimme en stijlvolle keuze voor elk inrichtingsproject.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak