Terug

Mirage Officine tegels

Mirage Officine tegels zijn vloertegels en wandtegels die lijken op steen, met een moderne twist. Het tegeldecor heeft mooie kleurafwijkingen, wat de tegels erg apart maakt. Officine vloertegels zijn er ook voor buiten (20 mm dik). Ze zijn duurzaam en makkelijk in onderhoud. Mirage Officine tegels geven uw badkamer, woonkamer of keuken een stoere uitstraling, al dan niet samen met de opvallende wandtegels.

De vijf natuurlijke Mirage Officine kleuren:

  • Romantic
  • Acid
  • Dark
  • Gothic

Mirage Officine komt in een grote variatie aan formaten, zowel vierkant (60x60 cm) als langwerpig (60x119.7 cm, 30x60 cm, 15x60 cm). Daarnaast zijn er speciale stukken en wandtegels verkrijgbaar. De wandtegels zijn er in groot, klein en gestrookt mozaïek en in opvallend gekrast decor.

Bekijk de Mirage Officine tegelbrochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Officine van Mirage? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mirage. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mirage Officine tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie