Terug

Nyuma Tegels van Mirage

Als het gaat om woninginrichting zijn tegels een cruciaal element dat de hele sfeer kan maken of breken. De juiste tegels kunnen elke ruimte een vleugje elegantie, verfijning en stijl geven. Daarom komt Mirage met een nieuwe collectie tegels, de Nyuma tegels, die niet alleen mooi maar ook veelzijdig en van hoge kwaliteit zijn.

De Mirage interpretatie van beton in zijn ruigste versie, de Nyuma tegels herinterpreteren de klassieke betongietsamenstelling. Deze interpretatie is geïnspireerd op de esthetiek van de bekisting, met contrasten zonder de gebreken ervan te overschrijden. Het resultaat is een collectie tegels die opvallen door hun unieke karakter en natuurlijke aantrekkingskracht.

De ultieme keuze voor veelzijdige woningdecoratie

De Nyuma tegels zijn verkrijgbaar in drie grijstinten en zeven formaten, variërend van 300x600 tot 1200x1200, en 9 mm dik. Daarnaast heeft de collectie ook een grote plaat van 1200x2780 en 6 mm dik. Deze diversiteit aan formaatopties maakt de Nyuma collectie zeer veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen in de woninginrichting.

Bij de tegels staan mooie beige en grijze tinten centraal, die elke ruimte een tijdloze en verfijnde uitstraling geven. Of je nu je keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer wilt opwaarderen, de Nyuma collectie is de ultieme keuze om een vleugje stijl en elegantie aan je huis toe te voegen.

Nyuma tegels zijn niet alleen mooi en veelzijdig

Mirage staat bekend om de productie van hoogwaardige tegels die de tand des tijds kunnen doorstaan. De Nyuma tegels vormen daarop geen uitzondering. De tegels zijn zeer goed bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor intensief gebruikte ruimtes in je huis.

De duurzaamheid en veelzijdigheid van de Nyuma wandtegel collectie maken het een uitstekende investering voor je interieur. De lange levensduur van de tegels betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vervanging, wat je op de lange termijn geld bespaart. Bovendien betekent de veelzijdigheid van de collectie dat je de tegels in verschillende toepassingen in je interieur kunt gebruiken, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt.

De natuurlijke uitstraling van de collectie, de prachtige grijs- en beigetinten en de hoge duurzaamheid maken het een perfecte investering voor het opwaarderen van je interieur. Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak