Terug

Mirage Ardesie tegels

Mirage Ardesie tegels zijn vloertegels en wandtegels die lijken op natuurlijk steen, met een originele twist. Het tegeldecor heeft veel contrasten en mooie afwijkingen qua kleur en structuur, wat elke tegel uniek maakt. Ardesie tegels zijn er in twee verschillende afwerkingen: natuurlijk (glad) en met structuur. Ze zijn erg makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Mirage Ardesie tegels geven uw keuken, badkamer of woonkamer een zeer interessante en opvallende uitstraling. Bovendien zijn er bijpassende Mirage Ardesie wandtegels.

De vijf Mirage Ardesie kleuren:

  • Shore
  • Black Reef
  • Island
  • Vulcan
  • African Stone

Mirage Ardesie komt in zeven formaten, zowel vierkant als langwerpig. Daarnaast zijn er speciale stukken en wandtegels verkrijgbaar. De wandtegels zijn er in diverse tegelstroken en in vierkant en langwerpig mozaïek. Download op de website van Mirage de Ardesie brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Ardesie van Mirage? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mirage. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mirage Ardesie tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie