Terug

Mirage Quarziti 2.0 tegels

Mirage Quarziti 2.0 tegels zijn robuust ogende vloertegels en wandtegels, met mooie subtiele contrasten in het tegeldecor. De tegels ogen zeer natuurlijk, ze lijken net echt steen. Het decor dat op de tegels is aangebracht heeft mooie steengroeven en kleurafwijkingen, die elke tegel uniek maken. Bovendien geniet u van het praktische gemak van tegels: zo zijn Mirage Quarziti 2.0 tegels duurzaam en makkelijk in onderhoud. De tegels geven uw ruimte een natuurlijke uitstraling en zijn er voor zowel binnen als buiten (20 mm variant).

De Mirage Quarziti 2.0 kleuren:

  • Glacier
  • Mountains
  • Waterfall
  • River
  • Mantle

Mirage Quarziti 2.0 komt in een grote variatie aan formaten. Zowel vierkant als langwerpig. Daarnaast zijn er plinten en wandtegels verkrijgbaar. Deze laatste zijn er in twee soorten tegelstroken en twee soorten mozaïek. Download op de website van Mirage de Quarziti 2.0 brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Quarziti 2.0 van Mirage? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mirage. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mirage Quarziti 2.0 tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak