Terug

MAND Tegels van Mirage

De MAND tegels van Mirage biedt een reeks porcellanato wandtegels die perfect zijn voor zowel binnen als buiten. Deze tegels zijn geïnspireerd op de wereld van handwerktechnieken, waar onregelmatigheden en imperfecties getuigen van het verstrijken van de tijd en de handen van ambachtslieden, waardoor elke tegel uniek is.

De MAND tegels worden geleverd in neutrale kleuren, variërend van warm wit tot terracotta tot lichtgrijs, wat de tegels een eenvoud geeft die zeer verschillende stijlen mogelijk maakt. De MAND structuren zijn elk verkrijgbaar in drie kleurvarianten waarmee je in alle vrijheid de kamers kunt inrichten en je eigen stijl kunt uitdrukken. De vier MAND structuren zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zowel verspringend als recht, horizontaal of verticaal, of gemengd met andere materialen.

De unieke stijl van deze collectie tegels

De MAND tegels zijn perfect voor wie een vleugje elegantie en raffinement wil toevoegen aan zijn huis of buitenruimte. De tegels zijn gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en verbleken. Deze eigenschappen maken ze een uitstekende keuze voor drukbezochte ruimtes zoals gangen, keukens en badkamers.

Met MAND heeft Mirage opnieuw zijn streven naar uitmuntendheid in ontwerp en kwaliteit bewezen. De aandacht van het bedrijf voor details, gecombineerd met de modernste technologie, zorgt ervoor dat elke tegel in de MAND collectie voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Met zijn unieke ontwerp, veelzijdigheid en hoogwaardige materialen zal MAND zeker indruk maken en elk huis of commerciële ruimte verbeteren.

MAND is geschikt voor vele toepassingen in huis

Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden voor de keukenwand, badkamer of als accentmuur in de woonkamer. De tegels geven een warme, authentieke uitstraling en zijn dankzij hun duurzaamheid en krasbestendigheid zeer geschikt voor intensief gebruik.

De kleuren van de MAND wandtegel collectie zijn geïnspireerd op de natuurlijke tinten van klei en aarde. Dit geeft de tegels een tijdloze uitstraling die goed past bij zowel moderne als klassieke interieurs. De warme witte tinten passen bijvoorbeeld goed bij een mediterrane sfeer, terwijl de grijstinten juist meer passen bij een Scandinavische stijl. Door de verschillende kleuren en structuren te combineren, kunnen er unieke en persoonlijke ontwerpen gecreëerd worden.

Meer weten over de MAND tegels van Mirage? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak