Wij blijven ook nu op afspraak werken, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Fondovalle Toka tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Fondovalle Toka tegels

Fondovalle Toka tegels

De Fondovalle Toka tegelserie is een stoere, eigentijdse tegelserie, met vloertegels in opvallende kleuren en wandtegels met zeer bijzondere decors. Fondovalle Toka vloertegels lijken van steen, ze zijn echter van keramiek. Keramiek biedt meer onderhoudsgemak dan steen. Bovendien zijn de tegels zeer duurzaam. De prachtige tegenstellingen in de Toka tegelserie zorgen voor een opvallend interieur dat zowel modern als vintage oogt. De Fondovalle Toka tegels bevat namelijk zowel natuurlijke kleuren in het kleurenpalet, als prachtige decors die van uw ruimte een interessant geheel maken.

De Fondovalle Toka tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Brick
  • Ground
  • Cliff
  • Tar

Fondovalle Toka vloertegels zijn er in de vierkante formaten 80x80 cm en 40x40 cm. Bovendien zijn ze er in het langwerpige formaat 40x80 cm. In de laatste twee formaten zijn ook opvallende decors verkrijgbaar voor op de vloer en muur. Daarnaast is er mozaïek voor op de muur. De opvallende decors zijn er in vintage tegels, maar ook in moderne schilderingen en composities. Fondovalle Toka tegels kunnen in diverse patronen worden gelegd. Tenslotte zijn er allerlei speciale onderdelen van verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor op de trap.

Bekijk de Fondovalle Toka tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Toka van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Fondovalle. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Toka tegels.

Vraag een offerte aan