Terug

Fondovalle Komi tegels

Fondovalle Komi tegels zijn houtlook tegels ofwel keramisch parket die erg robuust zijn, vooral ook door het grote langwerpige en vierkante formaat van de vloertegels. De Komi tegelserie heeft de uitstraling van echt hout, maar is van keramiek. Deze tegelserie is perfect voor als u parket wilt, maar de voordelen van keramiek. Keramiek gaat langer mee en is makkelijker te onderhouden. Bovendien kunt u de Fondovalle Komi tegels overal in huis plaatsen, ook in natte ruimten zoals in de badkamer.

De Fondovalle Komi tegelserie is er voor elke uitstraling van uw interieur, zoals klassiek of hedendaags en komt in de veelzijdige, natuurlijke kleuren:

  • Pure
  • Natural
  • Original
  • Traditional
  • Contemporary

De Fondovalle Komi vloertegels zijn in de grote formaten 40x240 cm, 24x240 cm, 24x120 cm en het vierkante 120x120 cm. Ook zijn er plinten van verkrijgbaar en speciale stukken.

Bekijk de Fondovalle Komi brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Komi van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Fondovalle. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Komi tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie