Terug

Fondovalle Portland tegels

Fondovalle Portland tegels zijn strakke vloertegels met de uitstraling van cement. De serie heeft recentelijk een '3.0' update gehad en komt nu in vijf neutrale kleuren. Opvallend aan deze vloertegels is dat er naast neutrale tegels een subtiel decor verkrijgbaar is, waardoor de vloertegels een echte eyecatcher zijn. Fondovalle Portland 3.0 zorgt voor een stoere industriële ruimte in uw woonkamer of hal als u kiest voor het decor met tekst in een grijze tint, maar kan bijvoorbeeld ook uw slaapkamer of badkamer met het decor van ornamenten in een beige tint heel romantisch maken.

De kleuren van de Fondovalle Portland tegels zijn:

  • Jordan (gebroken wit)
  • Helen (beige)
  • Lassen (lichtbruin)
  • Hood (grijs)
  • Tabor (donkergrijs)

Fondovalle Portland is verkrijgbaar in zowel vierkante als langwerpige formaten, bijvoorbeeld 80x80 cm of 30x60 cm. Daarnaast biedt Fondovalle XL tegels aan van 120x240 cm en zelfs een formaat dat je gerust een XXL tegel mag noemen: 160x320 cm! Ook zijn er tegelplinten verkrijgbaar en is er bijpassend mozaïek. Voor een verrassend effect kunt u de neutrale en de gedecoreerde tegels combineren. Bekijk op de website van Fondovalle de Portland tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Portland brochure.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Portland van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Fondovalle. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Portland 2.0 tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie