Terug

Fondovalle Dream tegels

Fondovalle Dream tegels is een unieke wandtegel, gebaseerd op één van de oudste stoffen ter wereld: linnen. Met nieuwe fabricagetechnieken wordt de ruwe, maar aantrekkelijke structuur van handgewoven linnen nagemaakt. Zo ontstaat een tegel die heel anders is dan de meeste keramische wanden.

Fondovalle Dream is leverbaar in drie kleuren:

  • Cotton
  • Navy Blue
  • Sage

Naast de standaard kleuren kunnen Dream wandtegels geleverd worden in de 'Jungle' en 'Wood' varianten, met een patroon dat lijkt op een uitbundige beschildering in waterverf. Het effect is werkelijk uniek: Jungle biedt een wervelend geheel van mooie, natuurlijke vormte, terwijl Wood een mysterieuze, rustgevende dieptewerking aan de wand geeft. De patronen zijn gevariëerd en worden over meerdere tegels verspreid.

Fondovalle Dream is een XXL tegel met formaten 60x120 cm, 120x120 cm en 120x240 cm. Door het gebrek aan voegen komt de linnenlook nog beter tot zijn recht. 

Voor technische data, details en een uitgebreide selectie foto's en impressies kunt u terecht op de website van Fondovalle of in de brochure (pdf)

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in textiel- / linnenlook wandtegels uit de serie Dream van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Fondovalle in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Dream tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak