Terug

Fondovalle Spaces tegels

Fondovalle Spaces tegels is een eigentijdse serie natuursteenlook tegels die uw woonvertrekken een open en ruimtelijk karakter geven. De Fondovalle Spaces wandtegels en vloertegels zijn in elk vertrektype inzetbaar, of u nu op zoek bent naar een nieuwe look voor uw woonkamer, badkamer, keuken of het hele huis.  

De Fondovalle serie is verder ook bij uitstek geschikt voor buiten. Kiest u ervoor om de tegels ook buiten te gebruiken, op bijvoorbeeld uw terras, dan hebt u de mogelijkheid om de sfeer van binnen door te trekken naar buiten. Daarmee creëert u in feite een woonkamer met een gedeelte binnen en een ander deel op uw terras. 

Afmetingen van de Fondovalle Spaces tegels

We verkopen deze tegels met een dikte van 6.5 mm in de afmetingen 120 x 120 cm en 60 x 120 cm en in de dikte 10 mm zijn ze in de maten 80 x 80 cm en 40 x 80 cm te koop. De outdoor variant heeft een dikte van 10 mm en is 40 bij 80 cm. 

Kleuren waar u uit kunt kiezen

De Spaces natuurlook tegels zijn bij ons te bestellen in de volgende kleuren:

  • Stone 
  • Light 
  • Board

Bekijkt u vooral ook even de Fondovalle Spaces website voor meer afbeeldingen en informatie. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Spaces van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Fondovalle in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Spaces natuursteenlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie