Terug

Fondovalle Aks tegels

Fondovalle Aks tegels is een houtlook tegel met zachte kleuren, die in allerlei omgevingen een heldere, maar toch warme interieurafwerking verzorgt. De tegel komt zowel in een standaard houtvariant - nauwelijks van echt hout te onderscheiden - als in een 'Mood' variant, die op doorleefd en gebruikt hout lijkt.

Fondovalle Aks is beschikbaar in de kleuren: 

  • Vanilla
  • Cream
  • Blond
  • Fallow
  • Shadow

Dankzij geavanceerde technieken is een houtlook tegel als Fondovalle Aks niet meer van echt hout te onderscheiden. Een Fondovalle Aks vloer of wand is echter zeer makkelijk schoon te houden, is vocht- en hittebestendig, en behoeft bijna geen onderhoud - dit in tegenstelling tot echt hout!

Bij een houtlook tegel hoort een plankformaat, en Fondovalle Aks tegels zijn dan ook alleen verkrijgbaar in 20x80 cm. Wilt u meer weten en rustig de verschillende kleuren bekijken, ga dan naar de website of brochure (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels uit de serie Aks van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Fondovalle in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Ask tegels.

.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie