Terug

Fondovalle Infinito 2.0 tegels

Fondovalle Infinito 2.0 tegels zijn mooie klassieke marmerlook vloertegels. De Infinito 2.0 tegelserie heeft de uitstraling van marmer, maar is echter van keramiek. U geniet van de voordelen van keramiek, zoals dat het lang meegaat en makkelijk is in onderhoud. Bovendien kunt u de Fondovalle Infinito 2.0 tegels overal in huis plaatsen en zijn ze prachtig voor een klassieke badkamer of slaapkamer.

De Fondovalle Infinito 2.0 tegelserie komt in de natuurlijke kleuren:

  • Marbletech White
  • Marbletech Calacatta

De Fondovalle Infinito 2.0 vloertegels zijn in het grote formaat 120x120 cm. Ook zijn ze er in het langwerpige 60x120. Ze zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, zoals glans en natuurlijk. Ook zijn ze er in twee dikten: 6.5 mm en 10 mm.

Bekijk de Fondovalle Infinito 2.0 pagina op de website van Fondovalle voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Infinito 2.0 van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Fondovalle. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Infinito 2.0 tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie