Wij blijven ook nu op afspraak werken, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Fondovalle Playwood tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Fondovalle Playwood tegels

Fondovalle Playwood tegels

Fondovalle Playwood tegels is mooi robuust keramisch parket ofwel houtlook vloertegels. De Playwood tegelserie heeft de uitstraling van hout, maar is echter van keramiek. Deze is perfect te gebruiken wanneer u parket wilt, maar ook wilt genieten van de voordelen van keramiek. Keramiek gaat langer mee en is makkelijker in onderhoud. Bovendien kunt u de Fondovalle Playwood tegels overal in huis plaatsen, ook in de badkamer.

De Fondovalle Playwood tegelserie komt in de warme, natuurlijke kleuren:

  • Jatoba
  • Elm
  • Iroko
  • Ayan

De Fondovalle Playwood vloertegels zijn in het formaat 20x120 cm. Ook zijn er muurstroken (mosaico onda) verkrijgbaar van 20x30.8 cm en plinten van 8x60 cm. Bekijk op de website van Fondovalle de Playwood tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Fondovalle Playwood brochure (PDF).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Playwood van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Fondovalle. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fondovalle Playwood tegelserie.

Vraag een offerte aan