Terug

Colorker Universe tegels

Colorker Universe tegels is een mooie, neutrale betonlook / cementlook tegel die elke ruimte een sober en gedistingeerd uiterlijk kan geven. Dankzij subtiele kleurvariaties lijkt elke Universe tegel van echt cement te zijn; in tegenstelling tot kaal cement of beton is een Colorker Universe tegelvloer of -wand echter makkelijk schoon te houden en zeer duurzaam.

Colorker Universe betonlook tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Light en Grey, en daarnaast kan een decoratief dessin over de cementlook heen worden aangebracht. De tegels komen in mooie grote formaten: 10x60 cm, 30x60 cm, 31,6x100 cm, 60x60 en 60x120 cm. Ook zijn er verschillende mozaïekopties en een buitentegel.

Zoekt u een trendy, maar niet opvallende look in smaakvolle grijstinten? Dan zijn Colorker Universe tegels een goede keus. Bekijk de foto's en technische informatie via de brochure (pdf) of plan een afspraak in bij Tegelhuis Montfoort.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in betonlook tegels uit de serie Universe van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Colorker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Universe tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie