Terug

Colorker City Sense tegels

Colorker City Sense tegels zijn unieke langwerpige vloertegels, die de subtiele motieven hebben van cement, hout en steen. Deze tegels hebben effen kleuren en oppervlakten, maar zijn rijk aan natuurlijke patronen. Colorker City Sense tegels staan prachtig in een mooie loft of een moderne ruimte. In de woonkamer, badkamer, keuken of zelfs in openbare ruimten.

De Colorker City Sense tegelserie komen in de koele kleuren:

  • Deep
  • Light
  • Moon
  • Steel
  • Sun

De langwerpige formaten van deze tegelserie zijn 22x89,3 cm, 30x60 cm en 29,5x59,5 cm. Ook zijn er tegelstroken in de vorm van bakstenen of juist dunne tegelstroken verkrijgbaar van de Colorker City Sense tegelserie, net als mozaïeken tegels. Daarnaast zijn er plinten verkrijgbaar van 9,7x60 cm. Download de Colorker City Sense tegels brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie City Sense van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Colorker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker City Sense tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie