Terug

Colorker Bloom tegels

Colorker Bloom tegels is een betonlook/cementlook tegel met een aantal bijzondere opties. De lijn omvat drie subtiele kleuren en daarnaast twee reliëfs (3D-oppervlakken) die de tegel een compleet unieke uitstraling geven. 

Colorker Bloom betonlook tegels komen in de kleuren:

  • Moon
  • Grey
  • Beige

Met het 'Keen' oppervlak kiest u daarbij voor de look van beton dat in een bekisting van ruwe houten planken is gegoten, waarbij het beton de vorm van de nerven aangenomen heeft. 'Lumen' is een kunstzinnig en sierlijk reliëfoppervlak, dat hoekjes uit de tegels omhoog laat komen voor een prachtig spel van vormen en schaduwen.

Coloker Bloom tegels zijn beschikbaar in 25x75 cm en 45x45 cm, plus een klein mozaïekformaat. Wilt u deze bijzondere tegelserie alvast zelf bekijken, dan kan dat in de brochure (pdf) of op de site

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in betonlook of cementlook tegels uit de serie Bloom van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Colorker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Bloom tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie