Terug

Colorker Calacatta tegels

Colorker Calacatta tegels is een unieke marmerlook tegels serie van deze Spaanse producent, vernoemd naar het Calacatta marmer dat wordt gewonnen in de Italiaanse Apennijnen. Deze glanzende vloertegel en wandtegel serie is uitermate geschikt voor badkamers en entreehallen, maar kan ook voor woonkamers gebruikt worden. De Colorker Calacatta tegels kent uiteraard effen tegels maar kan als wandtegel ook als decoratieve tegel geleverd worden. Met deze design tegels voegt u een zekere speelsheid toe aan uw wanden zonder daarbij aan stijl en klasse in te leveren. 

Wij kunnen deze marmerlook tegels in de volgende formaten aan u leveren:

  • 60 x 60 cm 
  • 60 x 120 cm
  • 40 x 120 cm
  • 31 x 100 cm
  • 120 x 120 cm

De site is geheel in het Spaans en we kunnen het ons voorstellen dat u daarom nog vragen heeft. Neemt u in dat geval gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Calacatta van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Colorker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Calacatta tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie