Terug

Colorker Coliseum tegels

Colorker Coliseum tegels is een marmerlooktegel die kan concurreren op hoog niveau: de uiterst realistische afwerking en de verschillende opties geven alle grandeur van echt marmer, zonder de nadelen. Coliseum keramisch marmer is makkelijk schoon te houden, vlekt niet en is zeer slijtvast - in tegenstelling tot echt marmer. 

De Colorker Coliseum tegels omvat de kleuren:

  • Bone
  • Cream
  • Grey

Alle kleuren zijn varianten van hetzelfde patroon, een rustige, op travertijn geïnspireerde marmerlook met parallelle, niet al te grillige lijnen. Zo kreeg de tegel ook zijn naam, want net als vele andere belangrijke Europese gebouwen is het Romeinse Colosseum van travertijn gemaakt.

Er zijn 60x60 cm en 31x100 cm tegels, en van deze laatste bestaan nog twee oppervlakte-varianten waarvan één een visgraatpatroon, en de ander een patroon van lange, rechte tegelstroken weergeeft. Beide opties stralen een zeldzame, ingetogen elegantie uit.

Voor een visueel overzicht van de mogelijkheden raadpleegt u de brochure (pdf) of website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Coliseum van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Colorker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coliseum tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie