Terug

Colorker Kainos tegels

Colorker Kainos tegels is een natuursteenlook tegel die de elegantie van dat prachtige materiaal oproept in drie verschillende kleuren en oppervlakten. Met een gladde afwerking, een die grote, stoere steenstroken simuleert en een afwerking die ruw gezaagd en licht verweerd natuursteen nabootst, kunnen verschillende effecten worden bereikt. 

Colorker Kainos is verkrijgbaar in drie steentinten:

  • Bones
  • Grey
  • Shadow

Zoals Colorkers meeste tegels is Kainos verkrijgbaar in een beperkt aantal formaten, voor een gebalanceerde en serieuze sfeer. Naast mozaïeken in verschillende kleur- en vormopties zijn er tegels van 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm en 90x90 cm. Ook ontbreken griptegels en buitentegels niet.

Colorker Kainos natuursteenlook tegels zijn slijtvast, minder kostbaar dan echt natuursteen, en geschikt voor vloerverwarming. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de catalogus (pdf) of op de website. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Kainos van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Colorker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Kainos tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie