Terug

Colorker Aqualuna tegels

Colorker Aqualuna tegels zijn prachtige grote marmerlook vloertegels, die de subtiele motieven hebben van echt marmer. Deze tegels zijn verkrijgbaar in een witte, natuurlijke marmerkleur en in enkele grote formaten. Colorker Aqualuna tegels staan prachtig in bijvoorbeeld een badkamer, keuken of hal. Maar ze staan ook heel klassiek in een woonkamer of winkel.

De Colorker Aqualuna tegelserie komen in de koele kleuren:

  • Deep
  • Light
  • Moon
  • Steel
  • Sun

De formaten van de Colorker Aqualuna tegelserie zijn 60.5x200 cm, 60.5x120.5 cm, 59.5x59.5 cm en 29.5x10.5 cm. Ook zijn er mooie listello tegelstroken in het zilverkleurig met aparte vormen of korte dunne tegelstroken in het zwart met een zilverkleurig detail verkrijgbaar van de Colorker Aqualuna tegelserie. Daarnaast zijn er plinten verkrijgbaar van 10x59.5 cm en 10x60.5 cm en kleine details.

Bekijk op de website van Colorker Colorker Aqualuna tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Aqualuna van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Colorker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Aqualuna tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie