Terug

Colorker Mistral tegels

Colorker Mistral tegels is een klassieke houtlook tegelserie in een aantal bekende en realistische houtkleuren. Colorker Mistral houtlook tegels hebben een verfijnd en subtiel oppervlak dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Met een keramische houtvloer van Colorker Mistral heeft u de warme pracht van een echte houten vloer in huis, maar zonder de ongemakken: houtlook tegels zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en kunnen niet kromtrekken. 

Colorker Mistral houtlook tegels zijn verkrijgbaar in de houttinten:

  • Ash (Essen)
  • Olive (Olijf)
  • Fir (Dennen)
  • Cedar (Ceder)

Alle kleuren zijn verkrijgbaar in één klassiek plankformaat van 21,8 x 84 cm, en daarnaast in een mozaïekvariant. In het mozaïek kunnen verschillende kleuren gecombineerd worden voor een speels effect. Antislip uitvoeringen zijn leverbaar voor toepassingen in natte ruimtes.

Voor meer informatie en inspiratie over de Colorker Mistral houtlook tegel, zie de catalogus (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook wand- of vloertegels uit de serie Mistral van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Colorker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Mistral tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie