Terug

Italgraniti Sands Experience tegels

Italgraniti Sands Experience tegels is een ruimtelijke en moderne serie wandtegels en vloertegels ofwel plavuizen. De tegels in de serie, leverbaar in de afwerkingen natural en gloss, hebben een dikte van 9mm en zijn geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Voor buitenshuis is er ook een nog dikkere variant beschikbaar van 20mm waar hem met gemak met zelfs een heavy duty auto over heen rijdt. 

De Italgraniti Sands Experience tegels kennen een antislip oppervlak. Esthethiek wordt dus met veiligheid gecombineerd door deze Italiaanse fabrikant. 

De Sands Experience tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Black, Beige, Grey, Flax, Mud en White. 

Interesse in deze bijzondere tegelserie? Ga dan naar de Italgraniti website voor meer informatie en om afbeeldingen te bekijken.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Sands Experience van Italgraniti? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Italgraniti. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Italgraniti Sands Experience tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie