Terug

Italgraniti Metaline tegels

Italgraniti Metaline tegels is een exclusieve Italiaanse metaallook tegels serie geschikt voor zowel particuliere doeleinden als professionele werkomgevingen zoals bijvoorbeeld luxe kantoortuinen. Vanwege het metaalachtige karakter hebben de vloertegels en wandtegels in de Metaline serie een bijzonder effect wanneer er licht op schijnt. De metallook tegels zijn in allerlei formaten bij ons te bestellen, inclusief het geweldig grote 160x320 cm. Het grote voordeel van het gebruik van deze grote tegels is dat de aanschouwer de indruk heeft naar een ononderbroken vlak te kijken. Voor buitenshuis gebruik zijn de tegels bij ons verkrijgbaar met een dikte van 20mm. Deze tegels zijn onverwoestbaar en bijvoorbeeld heel geschikt voor gebruik in uw oprit. U kunt er met gemak met uw auto overheen rijden. 

Dit zijn de kleuren waarin u de Italgraniti Metaline tegels bij ons kunt bestellen:

  • Plate 
  • Zinc 
  • Steel 
  • Corten 
  • Iron 

Geïnteresseerd? Ga dan ook even naar de Italgraniti Metaline website voor meer info en om afbeeldingen van de tegels te bekijken.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Metaline van Italgraniti? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Italgraniti. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Italgraniti Metaline tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie