Terug

Italgraniti Mega tegels

Italgraniti Mega tegels zijn vloer- en wandtegels van zeer grote afmetingen. De tegels worden geleverd in de uitzonderlijke formaten 160x320cm en 260x120cm en zijn daarmee uitermate geschikt voor grote ruimten zoals recepties van kantoren, restaurants en hotels, maar ook sauna's en andere wellness vertrekken. 

Doordat de tegels zoveel groter zijn dan gebruikelijk zijn er veel minder randen te zien in het oppervlak waardoor je de impressie hebt naar een onafgebroken oppervlak te kijken. De Italgraniti Mega tegels zijn verkrijgbaar in de volgende series, waarvan je op deze website afbeeldingen kunt bekijken: de marmerlook tegels uit de Marble Experience en Lux Experience series, de natuursteenlook tegels uit de series Beige Experience en Silver Grain & Ceppo di Gre en tenslotte de metallook tegels uit de Metaline serie

Nieuwsgierig geworden? Ga dan de Italgraniti Mega website om meer afbeeldingen te bekijken. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Mega van Italgraniti? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegels in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Italgraniti. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Italgraniti Mega tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie