Terug

Essence tegels van Italgraniti

Op zoek naar een prachtige vloer die jouw interieur een stijlvolle uitstraling geeft? Dan is de Essence serie van Italgraniti wellicht iets voor jou. Deze serie biedt een mooie selectie keramische tegels geïnspireerd op de meest verfijnde natuursteen. De subtiele kleurvariaties en de aangename textuur maken deze tegels tot een prachtige optie voor een stijlvol interieur.

De Essence tegels zijn geïnspireerd op het karakter van eikenhout, de houtsoort die het meest wordt gebruikt in interieurdesign. Door de vier kleuren waarin de tegels verkrijgbaar zijn, twee diktes en de mogelijkheid om chevron installaties te creëren, biedt deze serie architecten en ontwerpers hyperrealistische en hoog presterende hout-effect oppervlakken die voldoen aan de esthetische en technische eisen van het hedendaagse leven.

De Essence serie is gemaakt van porselein steengoed

De dunne variant van de Essence tegels is 6 mm dik en heeft een afmeting van 1200x2800 mm. De medium variant is 9 mm dik en is verkrijgbaar in de maten 200x1200 mm, 600x1200 mm, 1200x1200 mm, 90x500 mm en 265x1600 mm. De dikke variant is 20 mm dik en heeft een afmeting van 300x1200 mm.

De Essence tegels van Italgraniti zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is. De Essence serie is een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

De Essence wandtegel collectie biedt vier verschillende kleuren en twee diktes (6 mm en 9 mm) om aan de diverse wensen van ontwerpers en architecten te voldoen. De dikte van 6 mm maakt deze tegels perfect voor wandtoepassingen en de 9 mm-dikte is ideaal voor vloertoepassingen.

De collectie biedt ook hyperrealistische houtnerfpatronen

Deze patronen hebben de eigenschap dat ze de originele eigenschappen van eikenhout nabootsen. Dit maakt de Essence tegels de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een houtlook in hun interieur, maar niet de nadelen van echt hout wil.

Al met al is de Essence tegelserie van Italgraniti een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige keramische tegels met de uitstraling van natuursteen of hout. Met verschillende kleuren, maten en installatiemogelijkheden biedt deze collectie ontwerpers en architecten alle flexibiliteit die ze nodig hebben om hun creativiteit de vrije loop te laten en stijlvolle interieurs te creëren.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie