Terug

Charm Experience tegels van Italgraniti

Italgraniti is een gerenommeerde naam in de wereld van keramische tegels en is sinds 1975 actief in de tegelindustrie. Het bedrijf is bekend om zijn innovatieve producten en technologieën, die de markt keer op keer verbazen. Deze reeks van Italgraniti is een perfect voorbeeld van hun innovatieve producten, die de verwachtingen overtreffen.

De Charm Experience tegels van Italgraniti zijn ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de klanten op het gebied van stijlvolle en luxe keramische tegels. De reeks biedt maar liefst elf verschillende soorten keramische marmeren tegels, elk met een uniek karakter en kleurenschema. De reeks is geïnspireerd op enkele van de meest gewilde marmeren texturen ter wereld, en de kleurschakeringen variëren van donkere en lichte tinten tot neutrale en aardse kleuren.

Prachtige keramische marmeren tegels van Italgraniti

De keramische marmeren tegels zijn uniek vanwege de mineralen spiralen en de kleuren, die een prachtige scène bieden. De reeks biedt niet alleen elegante texturen en verfijnde kleuren, maar ook indrukwekkende afmetingen, dankzij de Mega-versie van de porseleinen tegels van Italgraniti. De tegels hebben een oppervlakte van meer dan 3 vierkante meter, waardoor ze ideaal zijn voor grote ruimtes.

Italgraniti heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de marmeren texturen op alle vijf de continenten om een selectie van marmeren texturen te creëren die bekend staan om hun dominante kleur. Elk type keramische Charm Experience tegel is uniek en de kleuren zijn zo gekozen dat ze passen bij verschillende interieurontwerpen. Van klassiek tot modern en minimalistisch tot eclectisch, de Charm Experience tegels bieden voor elk wat wils.

Charm Experience is esthetisch aantrekkelijk

Ze zijn ook van hoge kwaliteit en duurzaam. De tegels zijn gemaakt van porselein, wat betekent dat ze bestand zijn tegen water en vuil, en gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit maakt de reeks de perfecte keuze voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Bij Italgraniti wordt elk aspect van het productieproces met de grootste zorg uitgevoerd. Het bedrijf gebruikt de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat elk stuk keramische tegel perfect is. Dit betekent dat elke tegel in de Charm Experience wandtegel reeks is afgewerkt en van de hoogste kwaliteit is.

Al met al zijn de Charm Experience tegels van Italgraniti een must-have voor diegenen die op zoek zijn naar luxe en stijlvolle keramische marmeren tegels. Vraag direct een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie