Terug

Italgraniti Outfloor 20 tegels

Italgraniti Outfloor 20 tegels is een verzameling vloertegels voor buitenshuis. Ze hebben een lange levensduur en zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden opgewassen. Binnen de Outfloor 20 serie kunt u qua look alle kanten uit: of u nou op zoek bent naar houtlook tegels, metaallook tegels of marmerlook tegels, het kan allemaal. 

En het leuke is dat alle tegels even goed te onderhouden zijn en even lang meegaan. Of ze nou op hout lijken of juist op marmer. De Italgraniti Outfloor 20 tegels zijn geschikt voor alle denkbare toepassingen buitenshuis zoals tuinen, terrassen, zwembaden, binnenplaatsen, hippe bars en chique restaurants.

De Outfloor 20 tegels zijn zo robuust dat ze zelfs van zout, schimmel, vorst en kunstmest geen schade ondervinden. Deze zeer stevige tegels zijn zoals de naam suggereert maar liefst 20 millimeter dik en daardoor zo goed als niet stuk te krijgen. 

Wilt u meer weten over afmetingen, technieken, kleuren en toepassingen? Kijk dan vooral ook even op de zeer informatieve Italgraniti Outfloor 20 website. U kunt deze vragen uiteraard ook altijd aan ons stellen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Outfloor 20 van Italgraniti? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Italgraniti. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Italgraniti Outfloor 20 tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie